У Дніпрі на Озерці жінка підняла крик через сині та кавуни

У Дніпрі на Озерці, як і в будь-якому магазині чи торговій точці трапляються різні історії. У соцмережах свідки подій розповіли про крик на Озерці, який зчинила покупчиня. Жінка кричала не своїм голосом. Спочатку подумали, може вона має проблеми зі здоров'ям, тож не одразу звернули увагу. Як виявилось, вона просто дуже емоційно реагувала на те, що її капітально обважили на синіх. Крім того, вона в цього продавця взяла кавун, а він був в'ялим та несмачним, передає Дніпровська панорама.

Жінка, як виявилось, спочатку просила віддати їй кілограм синіх, які їй недоважили чи спеціально чи випадково. Про це вона дізналась вже вдома, коли планувала консервувати і помітила, що вага не та, яка їй потрібна за рецептом.

Вона також взяла кавун, але він був несмачний та неспілий, як виявилось вже вдома.

Свої претензії вона розповіла продавцеві, але на неї потекла куча лайки та звинувачення в тому, що вона шахрайка і постійно ходить по базару і щось вимагає від покупців. Схоже, що це її зачепило і вона не дала себе в обиду. 

Вона сама забрала з вітрини 4 синіх і кавун і пішла геть. А наостанок сказала, якщо будуть питання, викличе поліцію. На знак "подяки" залишила розрізаний кавун, який купила на цій точці, мабуть їм, щоб їли, або для "реклами", привертати покупців.

Нагадаємо, раніше ми писали

У щуки зуби, як лезо. На Дніпропетровщині чоловік показав трофей, який тягнув руками