У Дніпрі на вулиці Зорі встановили сучасні світильники (Фото)

У Дніпрі триває модернізація зовнішнього освітлення. Цього разу комунальники завітали до приватного сектору, на вулицю Зорі. Там вони замінили кронштейни та світильники, а також змонтували 480 метрів нової повітряної лінії з самонесного ізольованого проводу. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міську раду.

"Ми встановлюємо тут нові натрієві лампи, які мають покращенні характеристики (ніж були до цього). Загалом ми демонтували 13 світильників і кронштейнів. Встановлені нові кронштейни одноріжкові та оцинковані, тож це дозволить подовжити термін експлуатації цих світлових об'єктів", – розповів начальник виробничо-технічного відділу КП "Міськсвітло" Дніпровської міської ради Андрій Кравець.

Місцева мешканка Тетяна розповіла, що раніше вулиця освітлювалась погано, тож проведенню робіт радіє, каже, тепер почуватиметься увечері на вулиці більш безпечно:

"Дуже важливо що це робиться, дякуємо за це. Коли вулиці не освітлені, це страшно, особливо взимку, тож дуже добре, що тепер буде світліше".

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що мер Дніпра Борис Філатов нагородив фахівців лікарні матері та дитини ім. Руднєва.