У Дніпрі почали працювати нові комунальні автобусні маршрути: куди їздитимуть

У Дніпрі починаючи з суботи, 11 березня 2023 року, запрацювали нові комунальні автобусні маршрути № 7К та № 48К. Вони курсуватимуть у віддалені райони Дніпра. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" посилаючись на телеграм-канал департаменту транспорта та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради.

  • Автобус № 7К перевозитиме пасажирів від вул. Андрія Сахарова до залізничного вокзалу. Він підсилить існуючий маршрут, який користується великим попитом.
  • Автобус № 48К курсуватиме від міської лікарні №20 до площі Старомостової. За його напрямком раніше не було міського громадського транспорту, а лише один приміський маршрут.

У робочі дні на кожен з цих маршрутів виходитиме по 2 автобуси, а у вихідні – по 1 транспортному засобу. Приблизний інтервал руху – 1 година. Точний розклад руху нових комунальних автобусів є в Telegram-боті: https://t.me/rozklad_dnipro_bot

На нових автобусних маршрутах працюватимуть великі комфортні автобуси, які пристосовані для перевезення маломобільних груп населення.