У Дніпрі провели майстер-клас для дітей у шелтері для переселенців (Фото)

У понеділок, 15 травня, під час інспекційного обʼїзду чергова по місту Дар'я Біла відвідала шелтер довгострокового перебування для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), аби привітати діток та їхні родини з Днем сімʼї та провести майстер-клас. Чергова по місту перевірила виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо залучення дітей ВПО до позашкільної освіти. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на ДніпроTV.

Дар’я Біла, директор департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради, у рамках чергування приїхала з майстер-класом у техніці витинанка від майстрині міського палацу дітей та юнацтва, а також подарувала учасникам родинні етнорозмальовки "Леся. Подорож у часі", розроблені департаментом молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради.

"Цей центр для українців, які вимушено покинули свої домівки через війну. Приїхали сюди з майстер-класом. Зробили такий чарівний бузок. Гарна композиція.  Все вийшло швидко, а головне — у команді. Попри все діти залишаються дітьми. Їм треба давати змогу розвиватися. Подарували діткам розмальовки, де вказані всі адреси наших закладів позашкілля. Запрошуємо діток записатися на гурток у заклади району, який найближче розташований до місця проживання. Ми за те, аби у діток було щасливе, розвинене дитинство", - додала Дар’я Біла.

У гуртках департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання з початку повномасштабного вторгнення навчаються понад 740 діток з тимчасово окупованих територій. Кожного з них заклади позашкільної освіти прийняли в свою люблячу родину та подарували справжній родинний затишок. Всім бажаючим долучитися до дніпровської позашкільної родини можна написати у телеграм департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання за посиланням.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі проходить дитячо-юнацька військово-патріотична гра "Джура".