У Дніпрі та Дніпровському районі 29 травня відключили воду. Причини та адреси

Комунальні служби Дніпра інформують, де у місті та у Дніпровському районі 29 травня відключили водопостачання через проведення комунальниками аварійних робіт. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міськраду. 

Станом на 10-ту годину ранку аварійна бригада КП "Дніпроводоканал" проводить аварійно-відновлювальні роботи на вул. Далекосхідна, 135. Припинено водопостачання за такими адресами:

  • вул. Далекосхідна 129-143;
  • вул. Травнева 1-9;
  • вул. Вологодська 120-132;
  • вул. Одеська;
  • вул. Всеволода Нестайка.

Також комунальники працюють на вул. Українська, 31. Відсутнє водопостачання у мешканців селища Олександрівка.

Тривають аварійні роботи на вул. Садова, 17 у селищі Новоолександрівка. Припинено водопостачання в будинках на вул. Садова та вул. Солов'їна.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт на перехресті вул. Кожедуба та вул. Гвая припинено водопостачання у мешканців селища Одинківка.

Водопостачання за зазначеними вище адресами відновлять до кінця дня.

Станом на 10-ту годину всі підвищувальні насосні станції та насосно-фільтрувальні станції працюють у звичному режимі. Знеструмлення та аварійні ситуації на цих об’єктах відсутні.

Комунальники працюють за заявками містян щодо очищення засмічень на мережах водовідведення, а також щодо усунення пошкоджень на мережах водопостачання. Більшість цих робіт аварійні бригади проводять без відключення подачі води у будинки дніпрян.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі комунальні служби Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

Бригади КП "Дніпроводоканал" та комунальних підприємств міста в разі потреби готові оперативно приступити до робіт за заявками містян на очищення каналізаційних мереж, а також ліквідації пошкоджень на мережах водопостачання.

У випадку виникнення будь-яких проблемних ситуацій комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені належними комунальними послугами.