У Дніпрі в супермаркеті продають сало по космічній ціні (Фотофакт)

Ми всі звикли до того, що ціни на продукти постійно ростуть. Не виключення й такий улюблений продукт українців, як сало. Але високі ціни на сало в одному з супермаркетів Дніпра дійсно можуть здивувати покупців. Про це повідомляє "Дніпровська панорама".

Так, 4 жовтня в мережевому супермаркеті "Варус" кореспондент "Дніпровської панорами" помітив на витрині сало, яке продавали майже за 500 гривень кілограм. Покупцям пропонувалося два вида сала повністю готового до споживання - Шпик угорський за 499,90 за кілограм та Шпик домашній за ту ж ціну.

Щоб не лякати відразу покупців, цінники зараз виставляють з ціною за 100 грамів, а не кілограм. Хоча це вже звична ситуація майже у всіх магазинах та супермаркетах, це стало причиною невеликого непорозуміння у супермаркеті, свідком якого став наш кореспондент. Пенсіонерка побачила ціну на сало, та зраділа, що це недорого. Але продавець уточнив, що ціна, яку вона побачила - за 100 грамів продукту.

При цьому у м'ясному магазині "Свіжина", який розташований неподалік "Варусу", ціни більш демократичні - від 69 гривень за кілограм домашнього тоненького сала. А таке добреньке із проріззю обійдеться значно дорожче - у 209 грн 90 коп за кг.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, скільки коштує сало у Дніпрі.