У Дніпрі виставили на продаж водну базу на Монастирському острові: коли пройде аукціон

У Дніпрі відому всім дніпрянам водноспортивну базу, що розташована на Монастирському острові, виставили на аукціон. До складу лоту, стартова ціна якого майже 19 мільйонів гривень, входять будівлі та споруди бази, футбольне поле, тенісний корт, причал та гаражі. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на портал Prozorro.Sale.

Торги на аукціоні, який пройде 25 липня 2023 року, планують провести за англійською схемою, тобто ставки щоразу підвищуватимуть.

На території знаходяться будівля водноспортивної бази з лазнею та елінгом, майстерні, гаражі, футбольне поле, тенісний корт, роздягальні з душовими та санвузлами, майданчик для паркування, причал для човнів. Загальна площа будівель складає 1097 кв. м. Також на базі є водозабезпечення, каналізація, система кондиціонування, телебачення, інтернет. Договір оренди земельної ділянки діє до 22 січня 2028 року.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Кирилівці на Азовському морі на базі відпочинку "Перлина прибою", яку знає вся Україна, стався скандал.