Унікальне місце сили. На Дніпропетровщині розкинулось водяне дзеркало серед соснового лісу (фото)

Неподалік Дніпра знаходиться чудове озеро серед соснового лісу. Тим, хто хоче відпочити на природі, привести свої думки до ладу та відірватись від міської метушні, радимо побувати біля Булахівського озера, повідомляє Дніпровська Панорама. 

По шосе Дніпро-Павлоград є поворот ліворуч, яке веде в село Булахівка, Дніпропетровської області. Це місце не просто з будинками та місцевими жителями.  Трішки далі, тут, у сосновому лісі, розташувалося озеро, яке стало курортною зоною прикордонних сіл та міст. Про це 

Чим особлива ця місцевість? По-перше, розташування водоймища, навколо якого ростуть високі сосни. Складається враження, неначе ти потрапив на озеро Синевир, у Карпатах в зменшеному розмірі.  

По-друге, тут знаходяться платний та безкоштовні пляжі, де влітку можна відпочити. 
Платний пляж вирізняється тим, що тут є альтанки, мангали й чистий пісок, де можна зручно зайти у воду. 
Безкоштовні пляжі виглядають по-іншому. Йде різкий обрив донизу й доволі глибокий захід у саму воду, але відпочивальникам це не заважає. Вони влаштовуються зверху в лісі та роблять свою зону відпочинку. 

По-третє, рибальство - теж популярне заняття у цьому місті. Часто можна зустрітити рибалок з вудочками, які чекають на свою
«здобич» годинами. 

 Взагалі озеро в селі Булахівка, Дніпропетровської області можна відвідувати у будь-яку пору року. Тут завжди будуть гарні пейзажі, на які варто подивитись.

Напомним, ранее мы писали

У центрі Дніпра розквітають екзотичні тюльпанові дерева (фото) Ще кілька років тому тюльпанове дерево було справжнім дивом для Дніпра, таке єдине було тільки у ботанічному саду ДНУ, а в Україні нараховували лише кілька екземлярів такої екзотики. Але згодом такі дерева з'явилися на вулицях Дніпра. Подивитися на квітучі тюльпанові дерева можна у Сквері Героїв.