Скандал у Кирилівці на Азовському морі на базі відпочинку "Перлина прибою", яку знає вся Україна

Відпочинком в окупованій Кирилівці Запорізької області мелітопольці вкрай незадоволені. Ось один із відгуків, яким поділилися в соцмережах відпочиваючі. Йдеться про відому на всю Україну базу відпочинку "Перлина прибою". Поки окупанти, як божевільні клепають рекламні ролики для залучення відпочиваючих до Кирилівки, нові "власники" баз роблять все можливе, щоб навіть ті небагато мелітопольців, які приїхали до селища, пошкодували своє рішення, передає Дніпровська панорама з посиланням на Ріа Південь.

Реаліями відпочинку при окупантах та сервісом російською мовою в мережі поділилися мелітопольці. До об'єктиву уваги потрапила база відпочинку "Перлина прибою":

-  Жах повний! У будиночках дуже брудно! На базі діють подвійні стандарти, комусь можна купатися в басейні після 21:00, а комусь можна купатися та шуміти до 03:00.
У басейн стрибати не можна, бризкати теж.
Приїхали у вихідний відзначати день народження, зіпсувалося все свято.
Постійно ходить охорона та нагадує, що ви не вдома!
За ціною 3500 рублів за номер, а відпочинку повний нуль! – пишуть мелітопольці.


На тлі абсолютно порожнього колись курортного селища таке ставлення до відпочиваючих лише вкотре наголошує, що навіть залишившись у Мелітополі, корінні жителі більше не вдома...