Віолета, Вова, Русланчик, Анюта. У Дніпрі сім’я з чотирьох діток шукає люблячих батьків (фото)

Не проходьте повз, а поділіться цим дописом у себе на сторінці! У Дніпрі сім’я з чотирьох діток шукає люблячих батьків! Давайте познайомимося поближче. Про чудову родину розповість  Дніпровська порадниця з посиланням на Дніпро соціальний.

14-річна Віолета (ОСК – 0509405) – весела і неконфліктна дівчина із чарівною посмішкою. Вона легко йде на контакт як з дорослими, так і з однолітками. У спілкуванні – уважна та доброзичлива співбесідниця, тому недивно, що в неї багато друзів. Зараз Віолета навчається в 7 класі, при цьому активно і з задоволенням бере участь у шкільних заходах. А понад усе вона любить спів і танці, то ж прагне відвідувати вокальну студію та танцювальний гурток.  
Це дуже турботлива сестричка: доглядає за молодшою Анею, навчає її розмовляти, грати іграшками, розповідає їй казочки та турбується про її зовнішній вигляд. З братами теж має теплі
стосунки, та допомагає їм з уроками.
Її хобі – готувати різноманітні страви, тому мріє про маму, якій буде допомагати з готуванням і яка навчить її усім кулінарним премудрощам. А поглибити свої знання Віолета хоче, навчаючись на кухаря-кондитера після школи.
 На рік молодший за неї Володимир (ОСК – 0509353) – такий же товариський і добрий хлопець. Володя вирізняється скромністю, сором’язливістю та має потребу у схваленні з боку дорослих та однолітків.
Підліток має хороший фізичну форму: займався танцями, зараз захоплюється футболом, катається на велосипеді, роликах, займається на турніках, мріє займатись боксом.  До школи
ходить із задоволенням, намагається щоразу покращити свої знання.
Хлопчику дуже подобаються машини, то ж він мріє вивчитись та стати водієм. Любить братів та сестричок та створює позитивну атмосферу для них, жартує, аби підняти їм настрій.
 9-річний Русланчик (ОСК - 0509345) – самостійний і позитивно налаштований хлопчик. Він ініціативний і завжди збирає біля себе багато дітей, бо любить організовувати веселі, шумні ігри та змагання. Із задоволенням займається спортом, любить грати в волейбол та мріє займатись боксом: щоб бути сильним, захищати сестричок, яких він дуже любить і щоб у майбутньому стати поліцейським.
Спортивні захоплення він вдало поєднує із творчістю: любить малювати фантастичні картини, таємничий космос, планети. А ще Руслан вчиться грати на гітарі.
Про його добру душевну організацію свідчить і трепетне ставлення до рослин: одного разу він матиме свій будинок з городом, садом, квітником, де можна буде висаджувати будь-які квіти.
 І нарешті, наймолодшій з родини, Анюті, 1 рік і 8 місяців (ОСК - 0509315). Саме з цією крихіткою залюбки проводять час старші діти – катають на велосипеді, вчать грати з м’ячем, піклуються про неї і дуже люблять, коли вона сміється.
Розвиток Ані цілком відповідає віку. У позитивній родині складно залишатися букою, тому манюня з дитинства вбирає комунікабельність і доброзичливість. Вже зараз вона із задоволенням спілкується з дорослими, дітьми, бере участь в руханках, в іграх в квача, танцює, заряджає решту дітей своєю життєрадісністю. 
Обожнює бавитися іграшками, особливо з ляльками: наприклад, вона залюбки вкладає улюблену ляльку спати, співає їй, заколихує. Дівчинка з радістю реагує на свою старшу сестру та братів, сумує за ними, з радістю зустрічає їх зі школи. Дитина дуже потребує материнського тепла, проживання в сім’ї, відвідування дитячого садочку, спілкування з однолітками.

 Можливі форми виховання - ДБСТ, опіка, усиновлення, прийомна сім’я.

Давайте допоможемо цим діткам знайти свою тиху гавань у цьому неспокійному світі!

Дзвоніть до управління-служби у справах дітей департаменту соціальної політики ДМР  066 973-22-76