Ворог обстрілював Дніпропетровщину усю ніч

За ніч 21 серпня ворог п'ять разів вдарив по Нікопольському району. Повітряна тривога там тривала понад 11 годин. Також постраждав Криворізький, пише Дніпровська панорама з посиланням на офіційні джерела.

Зокрема, на Нікополь росіяни скерували 25 снарядів зі ствольної артилерії. Через обстріл сталася сильна пожежа на підприємстві - вогонь знищив обладнання.  У місті понівечена школа, один будинок зруйнований, зо два десятки - пошкоджені. Виведені з ладу газогони та лінії електропередач. Без світла - понад 3 000 нікопольчан. Працюють аварійні бригади. Люди, на щастя, не постраждали.

Марганецьку громаду тричі накрили вогнем зі ствольної артилерії та «Градів». Люди не ушкоджені. У самому Марганці пошкоджена  високовольтна лінія - знеструмлені  понад 2 200 помешкань. Тривають відновлювальні роботи.

По Мирівській громаді - 10 пострілів зі ствольної артилерії. Зруйновані 5 будинків. 

У Криворізькому районі росіяни  з «Ураганів» обстріляли  Апостолівську та Зеленодольську громади. В Апостолівській громаді пошкоджено ангар сільгосппідприємства, в Зеленодольскій - обстрілювали прикордонні території. Слава богу, без жертв та руйнувань.

Раніше ми писали: Залишилися дружина і дві доньки: в бою з окупантами загинув воїн з Дніпропетровщини