Ворог продовжує терор мирних українців: добігає кінця 241 доба

Добігає кінця 241 доба повномасштабного воєнного вторгнення рф в Україну. Ворог продовжує чинити злочини проти мирних українців, повідомляє Дніпровська Панорама, посилаючись на пост голови ДОР Миколи Лукашука.

За уточненою інформацією, внаслідок сьогоднішнього обстрілу окупантами Червоногригорівської громади, що в Нікопольському районі, четверо людей дістали поранення. Це двоє чоловіків 68 і 73 років, дівчина 19 років та 69-річна жінка. У всіх уламкові ураження. Троє з постраждалих в лікарні, одна людина – у важкому стані.

Пошкоджено п’ять житлових будинків, господарські споруди, газогін.

В інших районах Дніпропетровщини – без надзвичайних ситуацій. 

Окупанти продовжують бити по енергетичній інфраструктурі України. Сьогодні на Дніпропетровщині почалися стабілізаційні відключення згідно з графіком, в деяких громадах нині немає світла.

Але хіба окупантам з рф вдасться нас цим залякати? В жодному разі. Ми заощаджуватимемо електроенергію і робитимемо все, щоб Україна вистояла. Не панікуємо й допомагаємо державі. Такі нині умови життя, маємо бути готові до всього, бо війна триває. Ми – українці, а це значить, що ми впораємося. Разом – сильні. Разом – до Перемоги!

Нагадаємо, раніше ми писали: В краеведческом музее Днепропетровской области пополнение: необычный старинный экспонат