Як дізнатися, що ви разом надовго. Точні ознаки

Він чудовий, ви зустрічаєтеся або навіть живете разом, і немає нічого поганого в тому, щоб на ґрунті цієї чудовості намріяти собі двох дітей - хлопчика і дівчинку, будиночок у селі, бульдога-цуценя та склянку води. Ось кілька безпрограшних ознак, що ваші стосунки всерйоз та надовго, пише Дніпровська панорама.

У вас багато спільного

Ви багато в чому схожі, вам багато подобається робити разом. Неважливо, що це приготування вечері або похід на недільну лекцію з історії Москви, головне ви любите займатися цим удвох. У вас є друзі, яких можна назвати не «другом Василя» чи «подругою Світлани», а загальними, і є відпустка, яку ви не хочете проводити окремо. Ви збігаєтеся в сексі: неважливо, подобається вам їм займатися раз на місяць або кілька разів на день, і те, й інше нормально, якщо влаштовує обох.

У вас є особистий простір

Кожен із вас. Друзі, які не цікаві партнеру, місця, в яких ви вважаєте за краще бувати поодинці - не особливо важливо, чому: партнеру не хочеться складати вам компанію або у вас є потреба побути на самоті. Є фільми, серіали, книги та музика, які подобаються лише вам. І це не викликає відторгнення у вашого обранця, просто це тільки ваше кохання, ваша радість побути окремо, і час, який належить тільки вам, і ніхто інший на нього не претендує.

Ви поважаєте особисті межі один одного

Можливо, хтось із вашої пари — соня, його не можна будити раніше 11 години ранку. Або один із вас дуже любить поїсти ночами. А може, комусь із вашої пари та вихідний — не вихідний, якщо він (вона) не переробить усі домашні справи. Однак ви навчилися домовлятися про те, що не порушуєте кордонів один одного — і якщо один із вас вирішив відкрити холодильник уночі або проспати до полудня, інший не читатиме йому лекції про ЗОЖ або будитиме о 9-й ранку, бо «вставай, усе проспиш». Межі в кожної людини свої, їх дотримання іншими членами сім'ї є принципово важливим для відчуття внутрішнього комфорту.

Ви не докоряєте партнерові за слабкість

«Чоловік – сильний, жінка – слабка» – суспільство вважає це твердження аксіомою, а ви ні, і в цьому запорука міцних стосунків. Ви розумієте, що у кожної людини іноді виникає потреба у підтримці та опорі, і надаєте один одному цю підтримку. Тому що розумієте, що право на слабкість має кожен, від гендера це не залежить.

Ви однаково уявляєте майбутнє

І справа не в тому, що ви заздалегідь домовилися про кількість дітей, сина ухвалили назвати Єлисеєм, а доньку — Оленою. Ви обговорили ваші очікування та плани, пов'язані з розвитком кожного з вас: чи плануєте ви отримувати другу вищу, як і скільки кожен хоче присвячувати часу кар'єрі? Яку частину бюджету в сім'ї краще відкладати та на що її витрачати? Ваші очікування збіглися — нехай не одразу, але протягом першого року спільного життя. Саме протягом цього періоду стає зрозумілим, наскільки пара вміє планувати майбутнє і рухатися до нього разом, а не поодинці.

Вам подобаються подібні стереотипи

Легенд про те, як повинен поводитися «справжній чоловік» і що являє собою «справжня жінка» в суспільстві, існує безліч. Їхній зміст може різнитися: хтось упевнений, що чоловік має бути главою сім'ї, хтось — що всі питання можна вирішувати лише колегіально, і жодного «голови» у 21 столітті взагалі не існує. Важливо, щоб ваші погляди збіглися. Скажімо, якщо ви вважаєте, що образ справжнього чоловіка неможливий без уміння готувати, а він з дитинства обожнює пекти торти, вам буде разом легко і смачно.

У вас однаковий погляд на гроші

Розбіжності з приводу недостатніх заробітків та надмірних витрат — одні з найболючіших та найпоширеніших. Саме вони лягають основою розриву відносин. Найлегше живеться парам, у яких є чіткі уявлення про внесок (матеріальний і нематеріальний) кожного в їх спільне життя. Цей момент тісно перетинається із двома попередніми, оскільки стосується і уявлень про майбутнє, і розподілу позицій: хто і як заробляє, хто і як витрачає? Добре почуваються пари, які мають близькі матеріальні запити та очікування.

Ви відкриті до спілкування

Ви обидва напевно чули приказку: «Сміття з хати виносити не можна», але трактуєте її правильно, розуміючи, що розбіжності час від часу виникають у будь-якій, навіть найщасливішій парі. Немає нічого поганого в тому, щоб обговорити з близьким другом або подругою те, що вас турбує — інші люди можуть дати об'єктивний зворотний зв'язок і підтримати впевненість у тому, що всередині вашої пари все гаразд.

Вам весело разом

Відносини часто починаються із відповіді на посмішку. Він усміхнувся, вона усміхнулася у відповідь, вона запустилася. Ви вмієте дуріти? Любите покривлятися разом, смієтеся над жартами один одного (і разом над однаковими жартами) не з ввічливості, а тому що вам дійсно смішно? Якщо так - у вас є всі шанси прожити довге, щасливе та веселе життя разом. Сміх - відмінна соціальна склеювання, а схоже почуття гумору зближує.

Нагадаємо, раніше ми писали: Встигніть до вересня. Де у Дніпрі можна обміняти монети номіналом 1, 2, 5 та 25 копійок.