Як у Дніпрі працює Пункт незламності у школі №135 на Березинській

У п'ятницю, 17 березня 2023 року, під час чергування по місту директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міськради Артем Нідєлько оглянув Пункт незламності у школі № 135, яка знаходиться на вулиці Березинській. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" посилаючись на пресслужбу Дніпровської міськради.

Черговий по місту перевірив виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо облаштування по місту пунктів допомоги, де громадяни можуть підзарядити свої гаджети у випадку блекаута.

Цей Пункт незламності розрахований на 500 людей. Крім того, сюди можуть приходити люди з домашніми улюбленцями, для цього у Пункті є окрема зона.

Пункт незламності забезпечений всім необхідним: є розетки, світло (його, у випадку відключення електроенергії, забезпечує генератор), працює Wi-Fi, є чайник, можна випити гарячі напої, є запас їжі.

"Окремо хочу виділити те, що цей Пункт незламності обладнаний новою системою протипожежної безпеки та системою сигналізування про те, що лунає повітряна тривога. Все це завдяки прямому зв’язку з пультом ДСНС. Система повноцінно запрацює з 1 квітня. Також у чергового є мікрофон, через який він може сповіщати по всій школі та Пункту незламності про небезпеку", - розповів Артем Нідєлько.

Також черговий по місту відзначив, що у Пункті незламності є окрема зона для матусь з новонародженими чи ще зовсім маленькими дітьми. Там є пеленальний столик та манеж з іграшками.

Приміщення пункту просторе, має два входи та виходи. Крім того, тут є ігрова зона з книжками, розмальовками та всім необхідним для діточок.

Також у цьому Пункті незламності є 2 аптечки з усім необхідним для надання першої медичної допомоги.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як у Дніпрі працює Пункт незламності у Палаці творчості дітей та юнацтва.