З трепетом і безмежною любов’ю він захищав всіх нас. На Дніпропетровщині попрощалися з солдатом Андрієм Кіріченком

15 липня на Донеччині, захищаючи свободу і незалежність українського народу, загинув солдат Кіріченко Андрій Вікторович з Кам'янського на Дніпропетровщині. Вчора його провели в останню путь земляки, повідомляє Дніпровська панорама.

Настоятель в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ Феодосій Алісов провів чин панахиди за загиблим воїном. Він звернув увагу, що наші захисники, навіть перед лицем смерті мають у серці любов до всього живого, і це видно по фото, де Андрій Кіріченко дбайливо тримає на руках каченятко.

Вся сутність любові Героя до всіх у цьому фото. Подивіться, як ніжно і з турботою він тримає маленьке беззахисне каченя на війні. З таким же трепетом і безмежною любов’ю він захищав всіх нас. Саме завдяки йому ми живі, саме завдяки тому, що він героїчно бився з ворогом до останнього свого подиху, є Україна. В нашому серці навіки залишиться частина цього Героя, яка для всіх нас стане світлом захисту.
Сьогодні Кам’янське прощалось з Героєм Андрієм Кіріченко, - написав Алісов.

Андрій Кіріченко народився 22 квітня 1983 року. У 2003 році закінчив Дніпродзержинський металургійний коледж. Упродовж 2003-2004 років проходив строкову військову службу. З 2005 по 2014 рік працював у ГУМВС України в Дніпропетровській області, тривалий час – на Дніпровському металургійному комбінаті. З дитинства професійно займався академічною греблею, мав звання Майстра спорту. У перші дні повномасштабного вторгнення росії на українську землю став до лав Збройних Сил України.

У захисника залишилися дружина, два сини та сестра.

Поховали воїна на Алеї Героїв кладовища по вулиці Весняній у Кам'янському.

Нагадаємо, раніше ми писали: Ворог вночі двічі атакував територію Дніпропетровщини. Подробиці (фото)