Залишились батьки та сестра: на Дніпропетровщині поховають загиблого бійця

Днями, 19 липня, від отриманих поранень, не сумісних з життям під час участі у бойових діях поблизу Норцівки Ізюмського району Харківської області загинув капітан юстиції Сергій Антоненко, пише Дніпровська панорама з посиланням на пост міського голови Кам'янського Андрія Білоусова.

Сергію Антоненку було усього 34 роки- він народився 23 січня 1988 року у місті Дніпродзержинськ (сьогодні - Кам'янське). Закінчив Харківську юридичну академію імені Ярослава Мудрого в 2010 році. У перший же день повномасштабного вторгнення, 24 лютого 2022 року, був призваний по мобілізації. Вдома у Кам'янському залишилися його батьки і сестра.

Від імені усієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким загиблого захисника, поділяючи тяжкий біль утрати, - написав Білоусов.

Панахида за загиблим героєм відбудеться 26 липня о 10.00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул.С.Слісаренка, 34) у Кам'янському. Поховають Героя - капітана юстиції Антоненко Сергія Олеговича об 11:00 на Алеї Героїв військового кладовища на Соцмісті.

Раніше ми писали: Віддав життя за свободу України: героїчно загинув старший лейтенант із Дніпропетровщини