Залишилися дружина, мати та сестра. У Луганській області загинув боєць Нацгвардії з Дніпропетровщини

У Луганській області у бою з російськими окупантами загинув молодший сержант Національної гвардії України Касенюк Андрій Михайлович. У загиблого 35-річного воїна залишилися дружина, мати та сестра. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Кам'янську міськраду.

Андрій Касенюк народився 15 листопада 1987 року у Дніпродзержинську (нині - Кам'янське). У 2018 році він закінчив Дніпровський державний технічний університет. Упродовж 2015-2016 років брав участь в АТО/ООС. Працював на ПрАТ "ДКХЗ".

З перших днів повномасштабного вторгнення Андрій Касенюк став до лав Національної гвардії України та брав участь у боях з російськими загарбниками на Сході країни. Кам'янчанин загинув 17 квітня 2023 року квітня на Луганщині.

Прощанняз загиблим воїном відбудеться у Кам'янському 21 квітня о 10:15 за адресою: вулиця Воїнів-Афганців, 16. Панахида пройде об 11:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вулиця С.Слісаренка, 34). Поховають воїна о 12:00 на Алеї Героїв кладовища по вулиці Весняній.

Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття рідним та близьким загиблого захисника України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Бахмуті загинув гранатометник бригади Холодний Яр з Дніпропетровщини.