Зовсім скоро мешканці Дніпра відчують різку зміну температури. Подробиці

Четвер, 21 грудня, в Україні ще побуде теплим. А ось впродовж 22, 23 та 24 грудня температура повітря знизиться, пише Дніпровська панорама, посилаючись на синоптика Наталку Діденко.

У четвер істотних опадів не передбачається. Хіба що у західних та східних областях подекуди можливий незначний дощ. В західних областях очікується сильний південно-західний вітер. На решті території — помірний.

Температура повітря найнижчою передбачається у Карпатах, на Закарпатті та на сході, вдень +1..+4 градуси. У більшості областей України ще трохи тепліше — +4…+8 , на крайньому півдні до +10 градусів.

Надалі, 22, 23 та 24 грудня похолоднішає, буде вогко — мокрий сніг та дощ, рвучкий вітер. А на Різдво знову очікується потепління.

Як повідомили у Дніпропетровському регіональному центрі з гідрометеорології, 21 грудня у Дніпрі та області переважатиме хмарна погода. Вночі без істотних опадів, вжень місцями невеликий дощ.

Вітер південний, 7-12 м/с. Температура по області вночі 0-5 градусів, вжень - 2-7 градусів тепла. По місту Дніпро вночі 2-4, вжень - 4-6 градусів тепла.

Нагадаємо, раніше ми писали: Панорамні вікна з видом на річку: де у Дніпрі планують побудувати новий житловий комплекс