Болюча втрата. У Донецькій області загинув воїн ЗСУ з Дніпропетровщини Павло Панченко

У Донецькій області, поблизу населенного пункту Новобахмутівка, під час бойових дій загинув Павло Панченко з Кривого Рогу Дніпропетровської області. До повномасштабної війни він працював на заводі майстром з ремонту устаткування. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на сторінку у Facebook "АрселорМіттал Кривий Ріг".

У "АрселорМіттал Кривий Ріг" Павло Панченко працював у парогазовому цеху енергетичного департаменту. У березні минулого року він добровільно записався до лав Тероборони, а згодом до ЗСУ.

"Для нас це дуже болюча втрата. Павло був світлою, доброю і цілеспрямованою людиною. Він працював майстром, був відповідальним, компетентним спеціалістом, завжди думав і про справу, і про людей. У березні минулого року, коли підприємство тимчасово було зупинене, він не захотів чекати і добровільно долучився спочатку до Тероборони, а згодом до лав ЗСУ. Павло вирішив, що на той момент його допомога саме там потрібна найбільше. Для нас він назавжди залишиться рідною людиною, героєм-захисником", – сказав Віктор Пухлянка, заступник начальника парогазового цеху.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Харківській області загинув Віталій Дячук з Дніпропетровщини.