Борис Філатов: "У найближчі дні на маршрути Дніпра вийдуть автобуси, які місту передала Вінниця"

Уночі проти 12 жовтня три автобуси з Вінниці прибули до Дніпра. Перш ніж вийти на маршрути, ці машини мають пройти технічне обстеження. Це - обов’язкова процедура для громадського транспорту. Очікується, що це станеться у найближчі кілька днів. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" посилаючись на пресслужбу Дніпровської міської ради.

Автобусы

"У цей тяжкий період ми виділили вам частину транспорту. Щоб місто Дніпро гарно перевозило пасажирів", - прокоментував вінницький водій Василь.

Большие автобусы

Як і столиця, Вінниця стала одним із перших міст, яке запропонувало Дніпру допомогу після того, як півтора тижня тому прильотом російської ракети було знищено чималу частину пасажирських автобусів на місцевому АТП.

Филатов и водители

"Шановні вінничани, шановний міський голова Вінниці Сергій Моргунов, хочу подякувати вам від усього Дніпра. Ми дуже задоволені цими автобусами. Таку допомогу забути неможливо. І якщо Вінниця потребуватиме допомоги, то обов’язково звертайтеся. Разом до Перемоги!" - сказав міський голова Борис Філатов під час зустрічі із вінницькими водіями, які доправили автобуси до Дніпра.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Борис Філатов випустив на маршрути столичні автобуси і подякував всім, хто допоміг Дніпру з транспортом після ударів росії.