Був вражений бездіяльністю Підгородненської громади. Голова Дніпропетровської ОВА побував на місці ракетного удару (фото)

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак побував на місці трагедії, куди влучила ворожа ракета у Підгородному, передає Дніпровська панорама.

Потрощені дахи, що й досі не розібрані. Будівельне сміття, що й досі не вивезене. Експертна оцінка пошкоджень, що й досі як слід не проведена. Матеріальна допомога, що й досі не визначена й не виділена. Люди, які не розуміють, як бути далі. Цей список можна продовжувати…  
  
Був вражений бездіяльністю Підгородненської громади. Виїхав на місце розібратися. Поспілкувався з людьми. Висновок: така робота місцевої влади неприпустима.   
  
Маємо в області схожі приклади жахливих ворожих атак. В жодному з випадків не було такої байдужості від органів місцевого самоврядування.   
  
Доручив голові громади негайно вирішити всі проблемні питання. Бо так неможна, - написав у повідомленні голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисак.

ракетний удар по Підгородному

ракетний удар по Підгородному

ракетний удар по Підгородному

ракетний удар по Підгородному

Нагадаємо, раніше ми писали

Стала відома дата прощання з дворічною Лізою, яка загинула від ракетного удару по передмістю Дніпра