До Дніпра суне циклон Norbert. Синоптик дала несподіваний прогноз

Відомий синоптик Наталка Діденко дала прогноз на завтрашній день, 6 березня. Вона розповіла, якою буде погода в Україні та окремо звернула увагу на кожен регіон. За її словами, розслаблятись ще зарано, тепло нам ще принесе сюрпризи, передає Дніпровська панорама. 

За словами Діденко, ускладнення погоди відбудеться саме через циклон на ім'я Norbert. Він принесе сніг, мокрий сніг, сильний північно-західний вітер, місцями налипання мокрого снігу. Крім того, синоптик прогнозує рвучкий вітер та хуртовина.

Тому тим, хто вже заховав теплі речі, або думав над цим, не варто поспішати. Вони ще вам знадобляться.

Теплі товсті домашні штани й розтягнені светри, запаси чаю, товстеньких котів тримаємо поближче, доїдаємо минулорічне варення, рухаємося інтенсивніше - гріємося, - написала Наталка Діденко.

Яка погода буде завтра, 6 березня

На півночі, сході та в південній частині України у четвер місцями очікується дощ.

У центральних областях завтра ймовірність опадів найменша, лише на Вінниччині пройде дощ, місцями з мокрим снігом.

Вітер переважатиме північно-західного напрямку, у більшості областей, окрім східних, можливі штормові пориви до 15-20 метрів за секунду.

Температура повітря найвищою й далі буде в східній частині України, +12+16 градусів.

Нетрадиційно гухне вниз температура на півдні (тил холодного фронту, карта), завтра там якісь кволі +8+11 градусів. На півдні!

У північних областях, у більшості центральних очікується +10+13 градусів, лише Вінниччина вирізнятиметься холоднішою погодою, вдень +6+9 градусів.

Далі холодним осередком залишаються західні області, там завтра усього +1+6 градусів.

рен

Нагадаємо, раніше ми писали

Унікальний Новоолександрівський кромлех  біля Дніпра закопали задля збереження в умовах війни