Комунальні служби Дніпра інформують: яка ситуація зі світлом, водою та теплом станом на 10-ту ранку 28 лютого

Комунальні служби Дніпра інформують, яка ситуація у місті з електропостачанням, а також тепло- та водопостачанням станом на 10-ту ранку 28 лютого 2023 року. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" посилаючись на пресслужбу Дніпровської міськради.

Станом на 10-ту ранку комунальне господарство Дніпра працює стабільно і забезпечує об’єкти критичної інфраструктури, медичні заклади та містян теплом і водою. Протягом ночі та на ранок відключення електроенергії не було.

СИТУАЦІЯ ЗІ СВІТЛОМ

У Дніпрі 28 лютого відключень світла не планується. На сьогодні в Україні вистачає власної генерації . Через водопілля активно працюють гідроелектростанції та усі види електростанцій.

У разі перевантаження мереж чи загрози ракетної атаки можуть бути обмеження. Енергетики просять дбайливо ставитися до споживання електроживленнята енергоємні прилади включати почергово.

СИТУАЦІЯ З ВОДОЮ

Сьогодні бригади КП «Дніпроводоканал» , зокрема, працюють за заявками дніпрян на очищенні каналізаційних мереж та мережах водопостачання, а також на ліквідації аварійних ситуацій.

Зокрема, аварійна бригада знову працює по просп. Дмитра Яворницького, 55. Тимчасово без води жителі декількох будинків по просп. Дмитра Яворницького,51-53.

Також комунальники проводять роботи по вул. Михайла Грушевського,1,1а. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

Розпочато роботи в с. Новоолександрівка по вул. Лугова, жителі якої тимчасово без води. Протягом дня на цьому об’єкті також планується завершити роботи.

Станом на 10:00 у місті працюють всі підвищувальні насосні та фільтрувальні станції, аварійні ситуації на цих об’єктах відсутні.

СИТУАЦІЯ З ТЕПЛОМ

Через провдення аварійно-відновлювальних робіт зупинена будинкова котельня по вул. Поточна. Без тепла наразі 2 будинки.

На цей час в роботі  всі інші об’єкти, котельні та тепло-розподільчі-пункти,  КП «Теплоенерго, КП «Коменергосервіс» та КП «Жилсервіс Дніпро».

За завданням міського голови Бориса Філатова всі аварійні бригади Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

У випадку виникнення будь-яких проблемних ситуацій на мережах водо- та теплопостачання, комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені і теплом, і водою.

Якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:   

  • (056) 732-12-12
  • (095) 732-12-12
  • (096) 732-12-12
  • (073) 732-12-12

Також заявки щодо проблем з теплопостачанням чи водопостачання можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:   

  • (095) 816-39-11
  • (093) 261-32-25
  • (063) 402-79-56
  • (063) 681-61-82
  • (068) 638-28-48

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити заявку можна в коментарях: https://t.me/korbanofficial/