Корпорація «АТБ» передала рятувальникам Дніпропетровщини 18 одиниць спецтехніки (фото)

Сьогодні, 9 червня, підрозділам ГУ ДСНС в Дніпропетровській області було передано більше 30 спецавтівок, 18 з яких – це допомога від корпорації «АТБ» та її власників. Це більш ніж своєчасна допомога бізнесу, оскільки тільки останнім часом ворог завдав 4 ракетні удари по місцям базування рятувальників. Було пошкоджено багато техніки і адміністративні будівлі, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Наше місто.

Для корпорації «АТБ» як соціально відповідального бізнесу всебічна підтримка наших рятувальників у ці складні часи є принциповою і базовою позицію. Сьогодні нами було передано 18 пожежних машин для рятувальних загонів дніпровської ДСНС.

Це частина від тієї партії машин та спеціального обладнання, яку корпорація АТБ закупила за результатами акції «Сертифікат для ЗСУ». Нагадаємо, що компанія зробила власний вагомий внесок, фактично подвоївши зібрану суму, яка у підсумку склала близько 70 млн.грн

Корпорація АТБ
 З початку повномасштабної агресії «АТБ» закупила і вже надала більше 1000 одиниць спецтранспорту для ЗСУ, пожежних частин та ін. Загалом допомога корпорації і особисто її власників для нашої Перемоги перевищує понад 450 млн грн. 

Корпорація АТБ

Ми сподіваємося, що ця техніка спростить той дефіцит техніки, який виник після неодноразових ракетних ударів по пожежним частинам Дніпропетровщини, а також стане в нагоді для надання своєчасної допомоги мешканцям нашої області. Висловлюємо щиру вдячність усім, хто долучається до наших благодійних ініціатив. Нашим покупцям, партнерам, однодумцям. Ваша підтримка – є безцінним внеском до наближення нашої спільної перемоги!», - розповів начальник управління з корпоративних комунікацій АТБ Сергій Демченко.

Корпорація АТБ

Голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак відмітив, що у скрутні для України часи разом з державою і народ, і бізнес.

«Ми бачимо яскравий приклад згуртованості всього українського суспільства. Тільки бізнес сьогодні передав 18 одиниць спецтехніки, яка допоможе рятувати життя. Крім цього, допомогли міжнародні партнери і державний бюджет. Вперше в регіоні з’явилася сучасна піротехнічна броньована машина, яка буде розміновувати наші землі. Тільки в Дніпропетровській області це більше 10 тис. га», - відмітив голова ДніпроОВА Сергій Лисак.

Корпорація АТБ

Автопарк ГУ ДСНС Дніпропетровської області поповнився пожежними, спеціальними і медичними автомобілями.

Корпорація АТБ

Корпорація АТБ

 «Ми дуже вдячні місцевій і державній владі, міжнародним донорам, а також бізнесу в особі корпорації «АТБ» за таку вчасну і масштабну допомогу», - сказав перший заступник ГУ ДСНС в Дніпропетровській області Мирослав Демінчук.

Корпорація АТБ

Корпорація АТБ Корпорація АТБ

Корпорація АТБ

Фото - Валерій Кравченко

маа6

Корпорація АТБ