Люта війна триває. На Дніпропетровщині попрощаються з 52-річним воїном, який загинув на Донеччині

На Донеччині під час виконання бойового завдання по виявленню та знищенню сил противника загинув 52-річний воїн ЗСУ Медведєв Іван Сергійович з Синельникового Дніпропетровської області. Захисник України загинув у бою ще 29 жовтня 2022 року, але відомо про це стало тільки нещодавно. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Синельниківську міську раду.

52-річний Медведєв Іван воював у складі механізованого батальйону однієї з частин ЗСУ. У загиблого воїна залишилися батьки, дружина та син.

"Іван – справжній патріот, вірний присязі і народу України. Був надійним бойовим товаришем, гарним прикладом для свого дорослого сина Олександра.
Колишній випускник міської школи №2, у мирному житті Іван Сергійович тривалий час працював у локомотивному депо: спочатку помічником, а потім машиністом. Користувався повагою і мав авторитет серед колег-залізничників.
Смерть Івана – це біль і смуток не лише для батьків – Олександри Іванівни і Сергія Івановича, дружини Світлани, сина Олександра. Це – велика втрата для нашої громади, нашої України", - йдеться у повідомленні Синельниківської міськради на Facebook.

Прощання з полеглим воїном відбудеться у Синельниковому у неділю, 30 квітня, з 10:30 по вулиці Тиха, 63.

Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття рідним та близьким загиблого українського захисника.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Кам'янському попрощалися з сержантом Олегом Павелко, який загинув у бою ще у листопаді.