П'ять найдешевших квартир та будинків, що здаються в оренду в Дніпрі

У такі важкі часи для всього українського народу багато людей змушені були залишити свої будинки у пошуках безпечного місця. Багатьом переселенцям з радістю дали притулок Дніпро. На цей час наше місто прийняло вже понад 300 тисяч переселенців. Для кожної з новоприбулих сімей гостро постало питання про окреме житло. Однак не всі можуть дозволити собі знімати дорогі апартаменти, тому журналісти Дніпровської панорами склали топ найбюджетніших квартир та будинків у місті, які готові здавати житло на довгий час. 

Відкриває нашу добірку двокімнатна квартира, яка знаходиться на проспекті Петровського. Тут є необхідні меблі та техніка, поруч транспорт та магазини. Якщо ви вирішите обрати саме цю пропозицію, потрібна наявність довідок (ВПО), що підтверджує взяття на облік внутрішньо переміщеної особи. 

Ціна: 4 999 гривень.

петровского

Далі йде двокімнатна квартира на ж/м Покровський. Будинок панельний, ремонт старий, вікна металопластикові, вся необхідна побутова техніка є, меблі видадуть по потребі.

Як зазначає господар Віталій, ця квартира ідеально підійде для сім'ї, загальна площа – 46 кв.м, є лоджія. Вся інфраструктура знаходиться в зоні пішохідної доступності, гарна транспортна розв'язка, багато місць для прогулянок.

Ціна: 4000 гривень в міс + комунальні послуги. 

коммунаркоммунар 3комунар 2комунар 4

Далі у нашій підбірці йде будинок в Індустріальному районі, який пропонують зняти на тривалий термін. Тут є вода, газ та опалення. Але туалет з ванною знаходиться на вулиці. Також господиня Ганна вказала, що здасть свій будинок виключно людям слов'янської зовнішності. 

Ціна: 4 000 гривень + комісія ріелтору 100%. 

дом 5домдом 4дом 2

Четвертий будинок знаходиться на жилмасиві Мирний. Господар Ігор хоче здати житло 3-4 чоловікам, бажано на тривалий термін. Комунікації є. Добиратися можна маршрутками: 20, 32, 33, 127.

Ціна: 1000 гривень. 

Дом 2дом 4дом3

Завершує наш топ ще один приватний будинок. Власник Андрій пише, що готовий здати дім в гарні руки, які покосять траву, доведуть до ладу город. У будинку є вода та електропостачання - платити треба тільки за них по лічильниках. 

Орієнтовна ціна: 500 гривень. 

другой домдом 4дом 3трава

Нагадаємо, що з початку повномасштабної війни Дніпропетровщина стала форпостом для людей, які вимушені залишити будинки. За 118 днів війни область дала притулок понад 268 тисячам внутрішньо переміщених осіб. З них майже 66,5 тисяч – діти. Найбільше в нашій області оселилося мешканців Донбасу та Луганщини.