Названі найстервозніші жінки за знаком Зодіаку

Астрологи впевнені, що знак Зодіаку впливає характер людини. Вони розповіли, які дівчата можуть вразити неабиякою стервозністю. Зазначимо, що незважаючи на їхній характер, у них все одно багато шанувальників. А хто це, докладніше розповість «Дніпровська панорама».

Козероги

AnyConv.com__козерог (1)

Третє місце займають жінки-Козероги, які відрізняються хитрістю, жадібністю та грубістю. Заради своєї мети вони готові піти головами і не дарма вважаються найнебезпечнішими жінками серед знаків Зодіаку. Вміють чудово маніпулювати та мстити, часто використовують чоловіків для своїх інтересів, а потім розривають стосунки.

Риби

рыбы

Друге місце дістається Рибкам - стервам природженим. Той самий випадок, коли Рибці нічого не треба робити для того, щоб бути стервом. Правда, Рибки вміють віртуозно прикидатися невинними дівчинами, але надовго їх, як правило, не вистачає.

Діва

AnyConv.com__дева

Перше місце в цьому рейтингу займає Діва - представниці цього знаку Зодіаку схильні до емоційного та психологічного насильства. Вони влаштовують істерики і люблять принижувати інших, але ніколи не говорять справжню причину гніву, що ще більше ускладнює стосунки з ними. Чоловіків приваблюють своєю красою та жіночністю, але потім повністю показують справжній характер.

Читайте також: Три знаки Зодіаку, що мають коротку пам'ять