Ніч під Градами та Ураганами: ворог обстріляв два райони Дніпропетровщини

В ніч на 16 серпня ворог знову обстріляв 2 райони Дніпропетровщини, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на офіційні джерела.

Криворізький район ворог  обстріляв з «Ураганів». Поцілив по Мар’янському та Великій Костромці Зеленодольської громади. 

Поранені двоє жінок - 20 та 84 років. Ураження не важкі, загрози життям немає. У селах пошкоджені кілька приватних будинків та газогін. 

Нікопольський район російська армія накрила вогнем двічі за ніч. По мирній території  40 прильотів з «Градів» та 10 зі ствольної артилерії. Попередньо, люди не постраждали.  У Червоногригорівській громаді понівечені 9 приватних будинків, гаражі, автомобілі. Обстрілом зачепило два склади з зерном та техніку місцевого агропідприємства. 

В одному будинку сталася пожежа, яку вже ліквідовано. На щастя, без постраждалих.

Перебито газовід та лінію електропередач. До двох тисяч людей залишилися без світла. На місці працюють аварійні бригади.

В інших районах області ніч минула спокійно.

За інформацією Генштабу ЗСУ та Оперативного командування "Південь" спроба орків покращити тактичне положення штурмовими діями в напрямку Зелений Гай – (це на нашому напрямку, недалеко від Давидова Броду Херсонської області) завершилась для ворога значними втратами та відступом. Також нашими ракетно-артилерійськими підрозділами в Сухому Ставку (Херсонська область) знищено ворожий пункт постачання боєприпасів.

Раніше ми писали: Війна забирає найкращих: у бою з окупантами загинув воїн з Дніпропетровщини