Нічна атака дронів на Дніпропетровщину: збито 7 безпілотників, але є влучання в адмінбудівлю у Дніпрі

Вночі 3 травня 2023 року росіяни здійснили атаку дронами на Україну, в тому числі на Дніпро та область. Сили ППО з повітряного командування "Схід" збили над Дніпропетровщиною 7 ворожих безпілотників. Але 1 ворожий дрон все ж влучив в адмінбудівлю у Дніпрі. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на голову Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Як повідомив голова ОВА, вночi оборонці неба з повітряного командування "Схiд" збили над Днiпропетровщиною 7 дронiв-камікадзе. Але один Shahed-136 все ж дiстався цiлi у Дніпрі. Була пошкоджена адмiнбудiвля, виникла пожежа.

Вогонь на ранок 3 травня вже загасили. Мешканці мiста, на шастя, не постраждали. На мiсцi ще працюють рятувальники. Наслiдки ворожої атаки на Дніпро уточнюються.

Всього за даними командування Повітряних сил вночі 3 травня ворог запустив по Україні 26 ударних дронів Shahed 136/131. Українським захисникам вдалося знищити 21 безпілотник.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що стала відома доля п'ятьох дітей, які постраждали через ворожий ракетний удар по Павлограду.