Нове ім’я для міста. Новомосковськ змінює свою назву

Місто Новомосковськ на Дніпропетровщині планують перейменувати. Новомосковськ змінює свою ідентичність та невдовзі отримає нову назву. Містянам запропонували обрати, як називатиметься їхнє місто. У соціальних мережах організували голосування, люди обирали серед запропонованих назв та додавали свої варіанти. Коли перейменують місто та як воно буде називатися? Про це повідомляє Дніпровська панорама  з посиланням на ДніпроTV.

Мер Новомосковська Сергій Резник розповів, що анонімне голосування в мережі не відображає настроїв саме мешканців Новомосковська. Тому після завершення онлайн-голосування розпочнеться другий етап перейменування. Вибирати нову назву будуть лише люди, які мешкають у місті. Вони пройдуть спеціальну верифікацію.

Наша платформа бюджету брати участь. Там можна зареєструватися та проголосувати. Другий напрямок, за яким ми проводитимемо опитування, це наша співпраця з громадськими організаціями. У нас буде пошта: звичайна та електронна з позначками саме від мешканців нашого міста. Зробимо ми і поставимо скриньку у виконкомі, де люди можуть показати свій паспорт та кинути туди бюлетень, – повідомив Сергій Резник.

Мер Новомовсковська також розповів, що кінцевим етапом буде обрання варіантів нової назви, які подадуть на узгодження до Верховної Ради. Процес перейменування планують завершити до Дня міста – 22 вересня.

На думку Рєзніка, кінцевим етапом буде обрання варіантів нової назви, які подадуть на узгодження до Верховної Ради. Процес перейменування планують завершити до Дня міста – 22 вересня.

 

Нагадаємо, раніше ми писали

Виключать світло. У Дніпрі 9 травня заплановане масштабне відключення електроенергії