Область прощається з Героєм: на фронті загинув боєць з Дніпропетровщини

На фронті загинув військовий з Дніпропетровщини Ілля Грабар. Разом з братом чоловік пішов захищати Україну з перших днів війни. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Нікопольску правду.

24 грудня під Бахмутом загинув Ілля Грабар, днем раніше, тяжкі поранення отримав його брат Назар. З початком повномасштабного вторгнення брати не вагаючись пішли добровольцями захищати рідну землю від окупантів.

«Це мій брат! Це мій герой! Моє натхнення та моя найбільша опора! Він віддав життя за те, що любив. За свою сім’ю, країну, наше майбутнє. Я запам’ятаю тебе таким. Незламним і сильним. Навіть у найжахливіші моменти ти завжди давав мені сили та віру в те, що все буде добре! Я люблю тебе! І завжди любитиму! Герої не вмирають!» — написав Назар.

Народився і виріс Ілля Грабар у селі Капулівка, закінчив Нікопольську школу. Чоловік здобув вищу освіту і працював в Києві. Як і брат, Ілля також був творчою особистістю, відомим музикантом і танцюристом. «Скільки ще?» — саме так називається остання пісня, яку хлопець написав вже знаходячись на фронті.

Під час повномасштабної війни він зіграв весілля зі своєю коханою. Урочистість відбулася у серпні. Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття рідним та близьким загиблого Героя. Герої не вмирають! Вічна слава та пам'ять.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що ворог наніс удар по трьом громадам Дніпропетровщини.