Окупанти обстріляли житлові квартали Нікополя: є постраждалі

Вночі 18 липня російські війська кілька разів ударили з РСЗВ по Нікополю, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на голову ОВА Валентина Резніченко.

Ворог випустив понад 60 снарядів - поцілив у житлові квартали та міську інфраструктуру. Зокрема, зруйновані з десяток приватних житлових будинків. Пошкоджено водопровід та газопровід на одній з вулиць. Зачепило поліклініку, станцію переливання крові, промислове та енергетичне підприємства, порт. 

Попередньо, поранена одна людина. Це 75-літня жінка. Вона у лікарні, їй зробили операцію.

На місці працюють фахівці різних служб. Відновлюють понівечені мережі та з’ясовують масштаби руйнувань. Працюють рятувальники.

photo_2022-07-18_08-34-03 (3)

Як повідомляє голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко, ЗСУ вдарили по ворогу у відповідь, за межами міста Енергодар. Є дані про вражені РСЗВ.

Буду вдячний землякам з протилежного берегу за будь-яку інформацію стосовно ворога у ваших містах і селах. Надсилайте її в приватні повідомлення Фейсбук, передавайте через рідних та знайомих, - звернувся до українців Євтушенко та незважаючи ні на що, побажав усім гарного та мирного дня.

Життя триває. Все буде добре. Перемога за нами!

Раніше ми писали: 12 касетних снарядів виявили у громаді на Дніпропетровщині

photo_2022-07-18_08-34-03 (2)