Окупанти знову обстріляли два райони Дніпропетровщини та денацифікували корову: фото

25 серпня російські військові двічі обстріляли Дніпропетровщину, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на пост голови облради Миколи Лукашука.

Так, надвечір з «Ураганів» окупанти вдарили по Великій Костромці. Зачепило житловий будинок і господарчі споруди. Люди не постраждали, втім поранення дістала корова. Мешканці села звідти не виїжджають, тримають господарство навіть в умовах регулярних атак. Окрім цього, ворог вдарив по прикордонним територіям Зеленодольська. Ніхто не постраждав - на щастя.

Також обстріляли війська рф й Червоногригорівську та Марганецьку громади у Нікопольському районі. На щастя, без руйнувань і без постраждалих. 

Рятувальники завершили обстеження територій Великомихайлівської громади в Синельниківському районі, по якій цієї ночі окупанти вдарили ракетами. Зруйновано склади, в яких зберігалося майже 300 тонн пшениці. Пошкоджено будівлі агропідприємства, житлові будинки, п‘ять одиниць сільськогосподарської техніки. 

разруш2разруш1

Фахівці ДСНС знищили чотири сучасні касетні бойові елементи, які виявили в Металургійному районі Кривого Рогу після нічного обстрілу. Території вже безпечні.

Раніше ми писали: Стало відомо, як зараз почуває себе 13-річна дитина, що постраждала під час теракту у Чаплиному (відео)