Понад пів року вважався зниклим безвісти: під час звільнення Херсонщини загинув воїн з Кривого Рогу

У Кривому Розі Дніпропетровської області попрощаються з воїном ЗСУ Андрієм Ляшко, який понад пів року вважався зниклим безвісти. Родина отримала підтвердження, що Андрій загинув 8 жовтня 2022 року під час звільнення Херсонщини. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на АрселорМіттал Кривий Ріг.

До повномасштабної війни понад 20 років Андрій Ляшко працював на підприємстві АрселорМіттал у конвертерному цеху. Колеги розповідають, що чоловік був одним з найкращих та найвідповідальніших і в роботі, і у звичайному житті. У загиблого захисника залишилися дружина, донька та син.

"Ми щиро сподівалися усі ці місяці, коли Андрій вважався зниклим безвісти, що наш колега живий, – розповідає старший диспетчер Роман Приставка. – Але не судилося, ця війна забирає найкращих. Андрій був світлою людиною: спокійний, добрий, завжди відповідально ставився до будь-якого доручення, мав "золоті руки". Він міг не піти на передову, але вирішив для себе, що має встати на захист своєї родини та своєї країни. Це вчинок з великої літери. Серце героя припинило битися в боях біля села Давидів Брід на Херсонщині. Це велика втрата не лише для родини захисника, а й для усього нашого цеху. Не забудемо його ніколи!", - йдеться у повідомленні АрселорМіттал Кривий Ріг.

Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття рідним та близьким загибого захисника України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Донеччині загинув воїн з Дніпропетровської області.