Пройшов Іловайськ та Дебальцеве: від поранень загинув Олексій Бєліков з Дніпропетровщини

10 червня молодший сержант Олексій Бєліков пішов з життя від отриманих у бою поранень. У цивільному житті він працював у металургійній компанії. Завжди підтримував оточуючих та підіймав настрій. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на пресслужбу «АрселорМітталКривий Ріг».

Олексій Бєліков працював оператором посту керування станом гарячої прокатки на «АрселорМіттал Кривий Ріг». Як розповідав його старший колега, Олексій ніколи не відмовлявся від роботи, завжди був усміхнений та підіймав настрій людям.

З 2014 року Олексій Бєліков захищав Україну. Вдалося вийти з найгарячіших котлів, влаштованих росіянами.

Олексій Бєліков працював на «АрселорМітталКривий Ріг», був оператором посту керування станом гарячої прокатки. З 2014 року, від початку російського вторгнення на Донбас, рушив захищати Україну від загарбників. Проривався з котлів у Дебальцеве та Іловайську.

У 2018 вирішив пов’язати своє життя з захистом Батьківщини та підписав контракт з ЗСУ. Згодом став молодшим сержантом.

На початку літа 2023 під час бойового завдання отримав поранення. Медики військового госпіталю до останнього боролися за життя Олексія, однак 10 червня захисник помер.

«Дуже важко нам всім. Страшно втрачати таких людей. Завжди будемо його пам’ятати», - говорить старший майстер стану, колега Павло Житникович. 

Колеги по підприємству згадують Олексія, як вічного оптиміста, що постійно підіймав настрій оточуючим.

Нагадаємо, раніше ми писали

Найважче, коли батьки хоронять дітей. На Дніпропетровщині провели в останню путь Героя (фото, відео)