Розбиті будинки та дитячий садок: ворог обстріляв два райони Дніпропетровщини

Вночі 13 серпня Дніпропетровщину знову обстріляли. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на офіційні джерела.

Російська армія ударила по двох районах - Нікопольському та Криворізькому. Нікополь ворог обстріляв з Градів. По житлових кварталах вдарили 30 реактивних снарядів. У місті понівечені 11 багатоповерхових, 13 приватних будинків та дитячий садок. 

Виведено з ладу газогін та лінію електропередач. На місці працюють аварійні бригади. Люди не постраждали. 

По Криворізькому районі ворог ударив з Ураганів. Поцілив по Зеленодольській та Апостолівській громадах. Обійшлося без постраждалих, руйнувань не зафіксовано. В інших районах області доба пройшла відносно спокійно.

Голова ДОР Микола Лукашук додав, що внаслідок 40 пострілів з Градів по Нікополю, в місті пошкоджено більше двох десятків житлових будинків, 10 господарчих споруд, будівлю дитсадочка, легкові автівки. Також вийшли з ладу лінії електропостачання.

За інформацією Генерального штабу ЗСУ ворог завдав авіаційних ударів біля Осокорівки та Андріївки, намагався вести наступальний бій в напрямку Сухий Ставок – Лозове, успіху не мав, відійшов.

Читайте також: Куля застрягла у черепі: у Дніпрі військовому провели унікальну операцію