«Рухайся у ритмі свого міста»: у Дніпрі в парку Шевченка пройшов спортивно-танцювальний марафон

У Дніпрі у парку ім. Т. Г. Шевченка організували спортивно-танцювальний марафон «Рухайся у ритмі свого міста». Масовий захід зібрав учасників безкоштовного соціального проєкту «Університет третього віку», які відвідують оздоровчу зарядку та спортивні танці, а також дитячі спортивно-танцювальні колективи, повідомляє Дніпровська панорама.

Кожна група виступила зі своєю програмою,  показовим виступом. А наприкінці заходу усі учасники гуртом виконали танцювальний флешмоб.  

«Девіз марафону - «Рухайся у ритмі свого міста», а він у нашого Дніпра жвавий та активний. Близько 200 учасників УТВ та вихованці дитячих спортивних колективів приєдналися до марафону. Усіх охочих запрошуємо до дружньої родини УТВ - рухатися, танцювати разом з нами. Приємно дивитися на радісні, усміхнені обличчя усіх учасників цього чудового марафону.

Це ще й гарне дозвілля для них», — підкреслила  завідувачка сектору планування заходів управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики міської ради Маргарита Прядка. 

парк Шевченка в Дніпрі

Зі свого боку, начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики міськради Олександр Осипов підкреслив:

«Прислів’я «У здоровому тілі — здоровий дух» до сьогоднішнього спортивного свята дуже актуальне. Спорт — це життя!». 

Під час марафону тренери УТВ показали авторські майстер-класи з різних спортивно-танцювальних напрямів. 

«Дуже класно, що люди поважного віку приходять до наших груп  і займаються. У нас цікава програма. Це так чудово, що попри складні часи, ми усі гуртом можемо гарно проводити час і отримувати радісні емоції. Тож, запрошуємо усіх охочих приєднуватися до наших занять, якщо хочете бути здоровими, життєрадісними», — додала тренерка УТВ Аліна Левицька.

Нагадаємо, раніше ми писали

На Дніпропетровщині оголошено попередження про пожежну небезпеку