Справжні марнотрати: названі знаки Зодіаку, які витрачають набагато більше інших

Розпродажі та знижки є у будь-який сезон, тому для низки людей така спокуса надто велика. Ці марнотрати просто не можуть встояти перед привабливими пропозиціями. Вони спускають останні гроші на нібито вигідні та «дуже потрібні» придбання. Хто ж це? Докладніше розповість Дніпровська панорама.

Лев одержимий одягом

i

Левам потрібно хвалитися тим, що у них є, їм потрібно бути наймоднішими і найкраще одягненими серед своїх друзів. Леви люблять блискучі речі, і їм важко сказати «ні», коли щось привертає їхню увагу, вони відчувають постійну потребу виділитися та бути поміченими.

Терези живуть не за коштами

md_20cca159d20344cc821506aefd1b7283

Терези хотіли б бути багатими і купувати собі все, що є в їх поточних списках бажань. Вони розуміються на предметах розкоші, одязі та прикрасах. Незалежно від ціни, Терези без вагань побачать те, що їм подобається, навіть якщо їхній банківський рахунок у мінусі.

Скорпіон — бунтівний марнотрат

casino2

Ваш банківський рахунок звик приймати удари, ви здатні витратити свій місячний бюджет за один раз. Скорпіони схильні до ризику і потребують почуватися живими, що пояснює, чому вони небезпечно живуть зі своїми грошима.

Читайте також: Три знаки Зодіаку, які рано постаріють