Стало відомо про результати ракетного обстрілу Нікополя

Після ракетного обстрілу Нікополя вранці 31 липня попередньо немає постраждалих та загиблих, повідомляє Дніпровська панорама. Про це стало відомо на брифінгу у ДніпроОДА.

Як розповів т. в. о. начальника відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, підполковник служби цивільного захисту Сергій Ковтонюк, хоча від ракетного обстрілу ніхто не постраждав, від нічного удару Градами, коли ворог випустив по Нікополю близько 50 снарядів, постраждав 67-річний чоловік. Йому надали медичну допомогу, зараз він знаходиться вдома на лікуванні. Снаряди випустили по автопідприємству. Згоріло два автобуси, ще 10 розбиті  уламками снарядів. Пошкоджена також адмінбудівля. 

Крім цього, в результаті обстрілів зруйнований один приватний будинок, ще 22 будинки та 9 господарчих споруд пошкоджено. Перебило також газопровід низького тиску та водогін. Наразі фахівці працюють над відновленням комунікацій. Також ударами зачепило школу, дитячий садок та кілька міських установ. Є руйнування у семи багатоповерхівках. Там розбиті балкони та вікна, пошкоджено 4 автомобілі, які були припарковані поруч, - зазначив Сергій Ковтонюк. 

Раніше ми писали, що вночі та вранці ворог кілька разів обстріляв Дніпропетровщину.