Страждають від погодних змін: названі найметеозалежніші знаки Зодіаку

Незважаючи на те, що метеозалежність не вважається офіційним медичним діагнозом, багато лікарів підтверджують, що зміни погодних умов дійсно відбиваються на нашому самопочутті. Астрологи стверджують, що метеочутливість у різних знаків Зодіаку проявляється по-різному, оскільки вони мають особливі індивідуальні космобіологічні вібрації, що взаємодіють із зовнішнім земним полем. Про це розповість Дніпровська панорама.

Рак

рак

Через свою природу (а йдеться про вроджену чутливість Раків) ви реагуєте досить гостро на будь-які зміни погоди. Якщо світить сонечко, то щасливіше за вас ще спробуй знайди. Але варто подути вітру чи розігратися грозі – все! Ви звернетеся в клубочок під пледом з чашкою гарячого напою. І жодні сили не зможуть вас ні розвеселити, ні витягти з-під ковдри.

Терези

весы

Вам подобається спокійна погода, коли можна неквапливо прогулятися парком під парасолькою. Або колись не надто жарко, щоб була можливість не пересушувати шкіру. Але варто лише погоді помінятися, ви нізащо не підете надвір. Гуляти під завірюхою – це не для вас. Також вам не подобаються зливи чи надто спекотні дні. Якщо за вікном така погода, завжди ухвалите рішення трохи перечекати.

Риби

рыбы

Ви також є досить чутливими до змін погоди. А все тому, що вам подобається бути у світі фантазій. А якщо звуть справи мирські, то легко можете вискочити на вулицю в дощ без парасольки. Так, повернутися завжди можна, але можна також подивитися і у вікно перед виходом. Але це не для вас, і вкотре турбувати себе такими речами ви точно не станете.

Читайте також: Червень стане для них найкрутішим місяцем: астрологи назвали три знаки зодіаку