У Дніпрі перевірили, як працює укриття в Університеті митної справи та фінансів (Фото)

У четвер, 15 червня, під час чергування по місту заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської ради Дмитро Редька перевірив виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо підготовки укриттів. Він відвідав укриття в Університеті митної справи та фінансів. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на ДніпроTV.

Укриття в університеті

Укриття у Дніпрі

В Університеті митної справи та фінансів є приміщення, яке може використовуватися як укриття населення. Воно має 3 входи, 2 з яких є відчиненими цілодобово. Люди мають вільний доступ до цього укриття.

Перевірка укриття

"Побачив оснащення, а саме, що є вода, аптечки, вогнегасники, роутер, для того щоб мешканці могли мати зв‘язок,  є також лавки та навіть ліжка. Приміщення знаходиться у відмінному стані.

Минулого тижня департаментом сумісно з поліцією та ДСНС було проведено комплексну перевірку всіх захисних споруд, які перебувають на території міста. Перевірено готовність цих приміщень та попереджено власників про необхідність надавати доступ мешканцям до цих споруд. Роботу виконано в повному обсязі", - сказав черговий по місту Дмитро Редька.

Укриття ДніпроПравила поведінки в укритті

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі перевірили готовність станції метро працювати як укриття під час тривоги.