У територіальному центрі Дніпра люди отримують безкоштовні гарячі обіди

У середу, 8 лютого, за дорученням міського голови Бориса Філатова, у рамках чергування по місту, заступник мера, директор департаменту соціальної політики Дніпровської міськради Едуард Підлубний відвідав міський терцентр, де надаються послуги з харчування отримувачам соціальних послуг. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" посилаючись на пресслужбу Дніпровської міськради.

Підлубний

Як відзначив Едуард Підлубний, на сьогодні склалася нестабільна ситуація зі світлом, ріст цін та багато інших факторів, які ускладнюють життя літнім дніпрянам. Тому у міському територіальному центрі було організовано гарячі обіди за  допомогою кейтерингових послуг. Тепер, відповідно до Комплексної програми соціального захисту мешканців Дніпра, надаються такі послуги з харчування отримувачам соціальних послуг терцентру. Це особи поважного віку, люди з інвалідністю, а також ті, хто перебуває у складних життєвих обставинах.

Столовка

Харчування складається з готових страв, відповідно до меню, рекомендованого спеціальною робочою групою з цього питання. Обід включає гарнір з м’ясною стравою, овочевий салат, хліб, чай з цукром та печивом. 

Терцентр

Для підопічних, які отримують послуги терцентру вдома, соціальні робітники приносять обіди у день відвідування підопічного/ї за графіком. Для підопічних інших відділень терцентру, видача обідів проходить у відділеннях терцентру в районах міста щоденно з понеділка по п’ятницю з 12:00 до 14:00 (крім вихідних та святкових днів). Обідами забезпечені всі підопічні територіального центру, а це майже 10 000 осіб.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, де у Дніпрі можна безкоштовно вивчити українську мову.