Вічні спокусники та серцеїди: названі найромантичніші знаки Зодіаку

Романтика — важлива складова любовних стосунків. На жаль, не всі чоловіки та жінки можуть похвалитися романтичною поведінкою. Тим часом, астрологи впевнені: воно безпосередньо залежить від гороскопу. Про це розповість Дніпровська панорама.

Лев

лев

Майже що найромантичніші знаки зодіаку жінки — це Леви, вірніше, Левиці. Бронзова медаль дістається їм за те, що ці дівчата свято вірять, що стосунки мають бути красивими, тобто романтичними, і готові робити для цього все, що в їх силах. Щоправда, і на віддачу чекають такої ж. І треба мати на увазі, що «красиво» у розумінні Леви — це не просто красиво, а ще й дорого-багато. Зірвані на її честь тюльпани з міської клумби Левиця виразно не оцінить, як і ніжного листа, до якого не додається каратничок.

Терези

весы

Нерідко на запитання про те, які знаки зодіаку найромантичніші, астрологи відповідають: «Звичайно ж, Терези!» Вони майже мають рацію. Терезам дістається срібна медаль як майже еталонним романтичним панночкам, адже вони здатні не просто зберігати, а й примножувати романтику у відносинах навіть на п'ятдесятому році шлюбу. І роблять це так само легко, як дихають. Але якщо не підтримувати їхні романтичні пориви, Терези швидко чахнуть і дуже прагматично вирішують, що треба піти пошукати когось іншого. Хто оцінить, по-перше, а по-друге, відповість тим самим. І в цей момент розраховувати, що романтична натура візьме гору і Терези передумають, пізно, чи знаєте.

Риби

рыбы

Найромантичніші знаки зодіаку жінки - це, звичайно ж, Рибки! Перше місце та золота медаль по праву дістається їм. Риба без романтики почувається витягнутою з води, де довго, як ви розумієте, не живе. При цьому, що характерно, сама ні на які романтичні вчинки загалом не здатна, бо не царська ця справа: ось нехай її носять на руках, постійно освідчуються в коханні, обсипають пелюстками троянд і включають над нею водоспад із рожевих соплів. А Рибка буде прихильно приймати. Просто вона надто романтична, розумієте, щоб щось втілити в життя, ага.

Читайте також: Не терплять рамок, критики та вимог: названі найтоксичніші знаки Зодіаку