Вони люблять тільки себе: названі найегоїстичніші знаки Зодіаку

Здоровий егоїзм – штука корисна, яка завжди допоможе не втратити орієнтири та влаштувати життя найкращим чином. Ось тільки коли увага до себе переходить усі межі, оточуючі починають серйозно страждати. Астрологи назвали три знаки Зодіаку, для яких власне "я" завжди в пріоритеті, передає Дніпровська панорама.

Риби

рыбы

Почесне третє місце та бронзова медаль дістається Рибкам, які не просто себе люблять – о ні! Вони люблять себе. Вони люблять себе настільки, що це зачаровує оточуючих: можна нескінченно дивитися на вогонь, на поточну воду, на те, як інші працюють, і на те, як Рибка милується своїм відображенням у дзеркалі. Щоправда, при цьому є неілюзорний шанс закохатися на смерть і страждати всі жалюгідні роки, що залишилися, тому що Рибка взаємністю не відповість. Вона просто не може, тому що в її серці немає місця ніякого іншого кохання, крім любові до себе.

Скорпіон

скорпион

Представники цього знаку зодіаку чудово розуміють, що відбувається навколо них і як це можна повернути на свою користь. Скорпіони, не сумніваючись, підуть головами і маніпулюватимуть іншими, щоб отримати бажане. Вони не відступлять ні перед психологічним тиском, ні перед шантажем, тому від націленого на щось Скорпіона краще бігти без оглядки.

Лев

лев

Леви цілеспрямовані та рішучі лідери, які йдуть напролом до своєї мети, не помічаючи, як їхні дії шкодять оточуючим. Жодних порад народжені під цією зіркою не слухатимуть, бо чужа думка для них — порожній звук. Леви готові будуть прийти на допомогу, але не з альтруїстських спонукань — просто їм надто подобається відчувати себе важливим та коханим. Для Лева він сам завжди на першому місці.


Читайте також: Виявляться в небезпеці: на які знаки на Зодіаку чекає біда в червні