Ворог двічі обстріляв Криворізький район Дніпропетровської області

В Дніпропетровській області протягом дня 13 серпня російські окупанти двічі обстріляли Криворізький район. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на офіційні джерела.

Ворог використав Урагани. Російські військові поцілили по Широківській громаді, околиці села Кошове. Внаслідок обстрілу виявилася перебитою лінія електропостачання. Окупанти обстріляли Велику Костромку. Там також пошкоджено електромережі.

В обох випадках ніхто не постраждав. Руйнувань житлових будинків не зафіксували. В інших районах Дніпропетровщини було відносно тихо. Ситуацію на кордонах області повністю контролюють ЗСУ. 

Сьогодні день в Криворізькому районі пройшов знову з обстрілами. Були обстріляні прикордонні території Зеленодольської громади, населений пункт Велика Костромка. Влучання були на відкриту місцевість. Ніхто не постраждав. Руйнувань житлових будинків немає. Перебита лінія електропостачання, наразі вже відновлена. Широківська громада зазнала обстрілу. В селі Кошове перебито лінію електропостачання. Руйнувань немає. Ніхто не постраждав. Світло вже відновили. На решті території Криворізького району все спокійно, - повідомив голова Криворізької РВА Євген Ситниченко.

Читайте також: Залишилися батьки та донька: у боях за Україну загинув мешканець Дніпропетровської області Сергій Волгін