Як у Дніпрі працює Пункт незламності, розташований у саду Музею українського живопису

У четвер, 23 березня, черговий по місту Олександр Санжара, секретар міської ради Дніпра, відвідав Пункт Незламності Громадської Організації "КУСТ" облаштований на вул. Троїцькій, 5 А, у саду Музею українського живопису та перевірив його роботу. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" посилаючись на ДніпроTV.

Черговий по місту перевірив виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо облаштування по місту пунктів допомоги, де громадяни можуть підзарядити свої гаджети у випадку блекаута.

Пункт незламності

Пункт незламності ГО "КУСТ" на вулиці Троїцькій має в наявності генератор та дизельне паливо, питну воду та аптечки, тож відвідувачі можуть зарядити свої гаджети, зігрітися, випити гарячого чаю. Також пункт крім найнеобхіднішого, є ліжка, два візка для людей з інвалідністю, аптечка, ковдри та дров’яна пічка булер’ян.

Санжара інспекція

Окрім майданчика, де можна отримати безкоштовний інтернет, гарячий чай, світло, мешканці міста отримали прекрасний творчий майданчик.

Графік роботи цього пункту з понеділка по неділю з 10:00 до 17:00.

Санжара Пункт незламності

Також ще один Пункт Незламності ГО «КУСТ» розташований біля ресторану "Буба мара" на вул. В. Вернадського, 1/3. 

Міська рада вдячна громадським організаціям, що приєдналися до проєкту «Пункти незламності» та допомагають місту створювати прихистки для громадян під час часткового чи повного блекауту.