З турботою про переселенців: компанія VARUS працевлаштовує ВПО у Дніпрі

У вівторок, 6 травня, черговий по місту, секретар Дніпровської міської ради Олександр Санжара перевірив виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо взаємодії виконавчих органів міської ради з роботодавцями міста щодо питань працевлаштування та забезпечення соціальних гарантій внутрішньо переміщених осіб. В рамках чергування Олескандр Санжара відвідав Центральний офіс мережі магазинів VARUS, який розташований на просп. Поля, 104 А. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на ДніпроTV.

В офісі компанії Олександр Санжара зустрівся з представниками мережі магазинів, а саме Оленою Семидоцькою, керівником відділу по роботі з персоналом мережі магазинів VARUS.

Санжара ВАРУС

"Наша інспекція з питань працевлаштування працює зі всіма роботодавцями. В центрах підготовки та перепідготовки людей готують до певних професій, там можна отримати комп'ютерні навички, практичні навички. Сьогодні ми знаходимося в офісі компанії VARUS - одного з найбільших роботодавців. Вони надають роботу внутрішньо переміщеним особам - всього по Україні компанія працевлаштувала вже 730 осіб", - сказав Олександр Санжара.

Офіс Варус

Компанія VARUS, національна мережа, налічує 105 магазинів в 39 містах України. За 15 місяців компанія працевлаштувала в місті Дніпро 470 ВПО. Крім працевлаштування пів року компенсувала частково проживання та забезпечувала харчуванням своїх працівників-ВПО.  

"Відвідав виробництво, перевірили в яких умовах працюють робітники. Поспілкувалися, дізнався які , вакансії існують в мережі, які необхідні спеціальності, про соціальний пакет, кар’єрне зростання. Домовились про подальшу співпрацю", - зазначив черговий по місту.

Офіс ВАРУС

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як хлопці та дівчата з Дніпра можуть безкоштовно відпочити.