Залишилася дружина і троє дітей: на Дніпропетровщині попрощаються із загиблим захисником 

На Дніпропетровщині відбудеться церемонія прощання із захисником України Сергієм Прудким, який загинув у бою з окупантами. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на Facebook-сторінку Богданівської об'єднаної територіальної громади.

Сергій загинув 4 серпня. Йому був 41 рік. Майбутній захисник України народився в Павлограді. Жив він у селі Богуслав. Сергій пройшов службу в армії та отримав кваліфікацію на курсах МВД в Кривому Розі. 

У мирний час захисник України працював в рідному селі дільничним інспектором. Сергія односельці запам’ятали, як людину, яка ніколи не відказувалася від допомоги іншим. В 2011 році він влаштувався на шахту «Самарська», де став гірничим робітником. Звідти чоловік і мобілізувався. У Сергія залишилася дружина Оксана і троє дітей.

Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі. Нехай Господь допоможе рідним та близьким воїна перенести біль утрати. Висловлюємо наші щирі співчуття, розділяємо ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі, - сказано в повідомленні Богданівської об'єднаної територіальної громади.

Церемонія прощання з загиблим захисником відбудеться 11 серпня о 12.00 годині на центральному кладовищі в селі Богуслав.

Читайте також: У Нікополі попрощалися з бійцем дніпровської бригади