Це солодкий шедевр. Дайте медаль тому, хто вигадав цей рецепт. Найшвидший торт за 15 хвилин

Рекордно швидкий торт можна приготувати лише за 15 хвилин. Тільки спробуйте і ви будете задоволені. Справжня насолода - це той результат, який ви отримаєте і не треба нічого зайвого робити на кухні та годинами стояти біля плити. 

Інгредієнти бісквіту для торта:

яйця - 4 шт.;
цукор - 120 г;
сіль - щіпка;
рослинна олія - 50 мл;
молоко - 50 мл;
розпушувач - ½ ч.л.;
борошно - 110 г.

Інгредієнти для крему:

яєчний жовток - шт.;
цукор - 150 г;
крохмаль - 2 ст.л.;
молоко - 500 мл;
ванілін;
вершкове масло - 180 г.

Приготування торта:

У сотейник висипати цукор, додати жовток разом з крохмалем, добре перемішати. Вливаємо в суміш молоко, додаємо ванілін. Варимо суміш до загущення на середньому вогні.

Кремову основу перекладаємо в окрему тару для остигання, накриваємо плівкою. Для приготування бісквіту ділимо яйця на жовтки та білки. Жовтки змішуємо з 60 г цукру, збиваємо до білої маси.

Вливаємо в яєчну масу молоко та олію, повторно збиваємо. Просіюємо в масу борошно та розпушувач, замішуємо бісквітне ніжне тісто без грудок.

Збиваємо до пишної білої піни білки із сіллю. Висипаємо частинами в білки цукор. Поступово у пишні білки вводимо тісто, акуратно змішуємо лопаткою.

Розподіляємо тісто по деко, застеленому пергаментом. Випікаємо корж за 180 градусів 15-20 хвилин. Корж ділимо на 4 однакові смужки.

Збиваємо вершкове масло до білого кольору, поступово додаємо в масло заварну основу, замішуємо крем міксером.

Змащуємо кожну смужку коржа кремом, можна спочатку смужок викласти карамель або згущене молоко.

Загортаємо смужки бісквіту в один великий рулет начинкою всередину.

Кладемо рулет вертикально на пласку тарілку, змащуємо поверхню та боки кремом.

За бажанням торт можна прикрасити шоколадною крихтою. Також із залишків крему багато хто створює трояндочки за допомогою кондитерського мішка і зціджує їх на верхівку торта.

Після декорування торт забираємо в холодильник на 3 години. Виходить смачнющий десерт. За такий смаколик можна і медаль дати. Вона дійсно заслужена!

торт до чаю за 15 хвилинторт до чаю за 15 хвилинторт до чаю за 15 хвилинторт до чаю за 15 хвилин