Ему было всего 42 года: под Днепром ушел из жизни известный человек (Фото)

В Желтых Водах Днепропетровской области ушел из жизни 42-летний директор городской филии областного центра занятости Дмитрий Сидор.

Об этом корреспондент "ДП" узнал на странице Днепропетровского областного центра занятости. Текст сообщения передаем на языке оригинала:

"Колектив Дніпропетровської обласної служби зайнятості в глибокій жалобі з приводу передчасної смерті нашого колеги – Дмитра Івановича Сидора, директора Жовтоводської міської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості. Серце великого життєлюба перестало битися вже на 42 році. Впродовж трудової діяльності Дмитро Іванович підтвердив високе звання і покликання – працювати з людьми і заради людей. Пам’ятаємо і любимо його за уважне ставлення до колег, за щире бажання почути і допомогти кожному, хто цього потребував. Із 2002 року Дмитро Іванович розпочав свою діяльність у Жовтоводському міському центрі зайнятості на посаді спеціаліста 1 категорії, провідного спеціаліста відділу організації сприяння працевлаштуванню і надання соціальних послуг; з 2005 – 2010 займав посаду начальника відділу надання соціальних послуг Жовтоводського міського центру зайнятості; у 2010 – 2017 працював заступником директора, директором Жовтоводського міського центру зайнятості. З 2017 року призначений на посаду директора Жовтоводського міського центру зайнятості, а згодом директора Жовтоводської міської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості. За роки роботи Дмитра Івановича не раз відзначали за сумлінну працю і високий професіоналізм місцеві державні органи влади та Державна служба зайнятості. У нашій пам’яті Дмитро Іванович Сидор назавжди залишиться добрим другом, доброзичливою колегою, професіоналом своєї справи. Чуйний, уважний, щирий, позитивний і принциповий, він випромінював життєдайну енергію та світло. Передчасна смерть Дмитра Івановича – це непоправне горе для його рідних, близьких, друзів, колег, жителів міста. Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати. Висловлюємо щирі співчуття родині покійного, поділяємо її горе. Він був щасливим чоловіком та хорошим батьком. Розуміємо гіркоту втрати усіх, хто знав, любив і поважав Дмитра Івановича. Вічна, світла пам’ять нашому колезі і другу. Колектив Дніпропетровської обласної служби зайнятості", - сообщили на странице.

60518021_2256512421129272_3173512830632591360_n

Читайте также: «Боролись 11 дней»: в Днепре скончался защитник Украины Андрей Федоров (Фото).

Подписывайтесь на нашу страницу в Facebook.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram.